Alle klimavenlige opskrifter

Her har vi samlet opskrifterne fra alle fem ugers SPIS & DRIK-udfordringer, så du har et let overblik over dem. Opskrifterne bygger på de principper, du har lært om klimavenlige madoplevelser. Det er lokalt, billigt og lækkert – samtidig med, at vi ikke smider mad ud i skraldespanden. God fornøjelse!

STØT KLIMAKAMPEN!  
Doner i dag
 3.000 HAR ALLEREDE STØTTET!

Oversigt over sæsonens grøntsager

Synes du også, at det kan være svært at finde ud af, hvad der er i sæson? I vores lille oversigt guider vi dig til sæsonens velsmagende grøntsager.

Download oversigt

Nogle fisk har også sæson netop nu. Rødspætten, som eksempelvis er i én af opskrifterne, har sæson i maj ligesom lyssej, mørksej, kuller, kulmule, ising, søtunge, sild, hornfisk, multe, blåmuslinger og østers.

Kilde: CONCITO på grundlag af Mogensen et al. (2016), Forbrugerrådet Tænk

Nogle fisk har også sæson netop nu. Rødspætten, som eksempelvis er i én af opskrifterne, har sæson i maj ligesom lyssej, mørksej, kuller, kulmule, ising, søtunge, sild, hornfisk, multe, blåmuslinger og østers.

Kilde: CONCITO på grundlag af Mogensen et al. (2016), Forbrugerrådet Tænk

Planlæg ugen med vores ugeplan

Mangler du lidt ekstra hjælp til planlægningen af ugens menu, så download vores ugeplan, som hjælper med at bevare overblikket over indkøb, madplaner, og hvad du skal gøre af evt. rester.

Download Ugeplanen
Vi gør det for verdens fattigste. Vi gør det for vores børn. Vi gør det også for os selv. Det, der er sundt for kloden, er nemlig også sundt for dig.

Alle tilmeldte deltager i lodtrækningen om bæredygtige præmier til en samlet værdi af 20.000 kr.