Forårssalat med mormordressing

I denne uge handler det om at være kreativ og mindske madspild. Skift gerne ingredienser i opskrifterne ud og brug hvad du allerede har.
Kog linserne møre i dobbelt mængde vand, ca. 20 minutter. Afdryp og afkøl dem.
Rist boghvedekernerne gyldne på en tør pande. Sæt dem til side.
Kog kartoflerne møre, afkøl dem og skær dem i skiver eller terninger.
Læg aspargesene i kogende vand og kog dem 2 minutter. Afkøl dem og skær dem i mindre stykkker.
Skær radiserne i tynde skiver på langs på et mandolinjern. Læg dem i iskoldt vand.
Bland alle ingredienserne til salaten undtagen purløg og boghvedekerner.
Rør dressingen sammen og smag godt til med surt og sødt, salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og vend rundt.
Drys med klippet purløg og boghvedekerner.
Ingredienser
Vejledning
Kog linserne møre i dobbelt mængde vand, ca. 20 minutter. Afdryp og afkøl dem.
Rist boghvedekernerne gyldne på en tør pande. Sæt dem til side.
Kog kartoflerne møre, afkøl dem og skær dem i skiver eller terninger.
Læg aspargesene i kogende vand og kog dem 2 minutter. Afkøl dem og skær dem i mindre stykkker.
Skær radiserne i tynde skiver på langs på et mandolinjern. Læg dem i iskoldt vand.
Bland alle ingredienserne til salaten undtagen purløg og boghvedekerner.
Rør dressingen sammen og smag godt til med surt og sødt, salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og vend rundt.
Drys med klippet purløg og boghvedekerner.