Indkøbsliste til alle retter i første uge
Du kan ændre mængden ved at klikke på antal personer
FRUGT & GRØNT
300 g asparges (hvide eller grønne)
200 g grønne asparges
1 knoldselleri (ca. 800 g)
500 g rodfrugter fx rødbede, pastinak, gulerod
700 g små nye kartofler
600 g kartofler
10 fede hvidløg
2 forårsløg / eller 1 tynd porre
3 økologiske citroner
300 g æbler
250 g løg
200 g rødløg
12 radiser
100 g bælgede ærter
½ kg grøn blomkål (romanesco kål) eller broccoli
2 håndfuld bløde tomater (eller 1 dåse hakkede tomater)
1 bundt bladselleri
1 håndfuld blade: spinat, rød syre, vårsalat, evt. ramsløg
1 bakke svampe
frisk rosmarin
purløg
Merian (tørret eller frisk)
Spidskommenfrø
Kolonial
1000 g hvedemel
100 g rugmel
50 g mejsmel eller anden fuldkornsmel
1 dl pesto
50 g valnødder
100 g hasselnøder (eller andre nødder)
gærflager
200 g røde linser
200 g røde ris (evt. brune)
50 g grønne linser
25 g boghvedekerner
100 g kidneybønner (eller 1 dåse)
50 g rosiner
100 g sorte oliven uden sten
Mejeri
1 pk. gær
200 g vegansk blød ost
4 dl havre, soja eller anden mælk
1 dl havrefløde (eller anden fløde)
200 g mascarpone
Basisvarer - vi anbefaler, at du tjekker, at du har:
Olivenolie/Rapsolie
Salt/Peber
Tamari eller soja
Rørsukker
Havregryn
Tørret oregano
Tørret timian
Karry
Kanel
Flagesalt
Ugen opskrifter
Ingredienser
FRUGT & GRØNT
300 g asparges (hvide eller grønne)
200 g grønne asparges
1 knoldselleri (ca. 800 g)
500 g rodfrugter fx rødbede, pastinak, gulerod
700 g små nye kartofler
600 g kartofler
10 fede hvidløg
2 forårsløg / eller 1 tynd porre
3 økologiske citroner
300 g æbler
250 g løg
200 g rødløg
12 radiser
100 g bælgede ærter
½ kg grøn blomkål (romanesco kål) eller broccoli
2 håndfuld bløde tomater (eller 1 dåse hakkede tomater)
1 bundt bladselleri
1 håndfuld blade: spinat, rød syre, vårsalat, evt. ramsløg
1 bakke svampe
frisk rosmarin
purløg
Merian (tørret eller frisk)
Spidskommenfrø
Kolonial
1000 g hvedemel
100 g rugmel
50 g mejsmel eller anden fuldkornsmel
1 dl pesto
50 g valnødder
100 g hasselnøder (eller andre nødder)
gærflager
200 g røde linser
200 g røde ris (evt. brune)
50 g grønne linser
25 g boghvedekerner
100 g kidneybønner (eller 1 dåse)
50 g rosiner
100 g sorte oliven uden sten
Mejeri
1 pk. gær
200 g vegansk blød ost
4 dl havre, soja eller anden mælk
1 dl havrefløde (eller anden fløde)
200 g mascarpone
Basisvarer - vi anbefaler, at du tjekker, at du har:
Olivenolie/Rapsolie
Salt/Peber
Tamari eller soja
Rørsukker
Havregryn
Tørret oregano
Tørret timian
Karry
Kanel
Flagesalt