Indkøbsliste til alle retter i første uge

Du kan ændre mængden ved at klikke på antal personer

Mængde4 personer

FRUGT & GRØNT
 300 g asparges (hvide eller grønne)
 200 g grønne asparges
 1 knoldselleri (ca. 800 g)
 500 g rodfrugter fx rødbede, pastinak, gulerod
 700 g små nye kartofler
 600 g kartofler
 10 fede hvidløg
 2 forårsløg / eller 1 tynd porre
 3 økologiske citroner
 300 g æbler
 250 g løg
 200 g rødløg
 12 radiser
 100 g bælgede ærter
 ½ kg grøn blomkål (romanesco kål) eller broccoli
 2 håndfuld bløde tomater (eller 1 dåse hakkede tomater)
 1 bundt bladselleri
 1 håndfuld blade: spinat, rød syre, vårsalat, evt. ramsløg
 1 bakke svampe
 frisk rosmarin
 purløg
 Merian (tørret eller frisk)
 Spidskommenfrø
Kolonial
 1000 g hvedemel
 100 g rugmel
 50 g mejsmel eller anden fuldkornsmel
 1 dl pesto
 50 g valnødder
 100 g hasselnøder (eller andre nødder)
 gærflager
 200 g røde linser
 200 g røde ris (evt. brune)
 50 g grønne linser
 25 g boghvedekerner
 100 g kidneybønner (eller 1 dåse)
 50 g rosiner
 100 g sorte oliven uden sten
Mejeri
 1 pk. gær
 200 g vegansk blød ost
 4 dl havre, soja eller anden mælk
 1 dl havrefløde (eller anden fløde)
 200 g mascarpone
Basisvarer - vi anbefaler, at du tjekker, at du har:
 Olivenolie/Rapsolie
 Salt/Peber
 Tamari eller soja
 Rørsukker
 Havregryn
 Tørret oregano
 Tørret timian
 Karry
 Kanel
 Flagesalt

Ugen opskrifter

Ingredienser

FRUGT & GRØNT
 300 g asparges (hvide eller grønne)
 200 g grønne asparges
 1 knoldselleri (ca. 800 g)
 500 g rodfrugter fx rødbede, pastinak, gulerod
 700 g små nye kartofler
 600 g kartofler
 10 fede hvidløg
 2 forårsløg / eller 1 tynd porre
 3 økologiske citroner
 300 g æbler
 250 g løg
 200 g rødløg
 12 radiser
 100 g bælgede ærter
 ½ kg grøn blomkål (romanesco kål) eller broccoli
 2 håndfuld bløde tomater (eller 1 dåse hakkede tomater)
 1 bundt bladselleri
 1 håndfuld blade: spinat, rød syre, vårsalat, evt. ramsløg
 1 bakke svampe
 frisk rosmarin
 purløg
 Merian (tørret eller frisk)
 Spidskommenfrø
Kolonial
 1000 g hvedemel
 100 g rugmel
 50 g mejsmel eller anden fuldkornsmel
 1 dl pesto
 50 g valnødder
 100 g hasselnøder (eller andre nødder)
 gærflager
 200 g røde linser
 200 g røde ris (evt. brune)
 50 g grønne linser
 25 g boghvedekerner
 100 g kidneybønner (eller 1 dåse)
 50 g rosiner
 100 g sorte oliven uden sten
Mejeri
 1 pk. gær
 200 g vegansk blød ost
 4 dl havre, soja eller anden mælk
 1 dl havrefløde (eller anden fløde)
 200 g mascarpone
Basisvarer - vi anbefaler, at du tjekker, at du har:
 Olivenolie/Rapsolie
 Salt/Peber
 Tamari eller soja
 Rørsukker
 Havregryn
 Tørret oregano
 Tørret timian
 Karry
 Kanel
 Flagesalt

Vejledning

Indkøbsliste til alle opskrifter i tredje uge