Jasmin Gabays arme riddere

"Vi skal spise billigt hvilken bedre måde at gøre det på end med arme riddere?! Det er virkelig en dessert jeg fik meget som barn og elskede. Den er super nem at lave og ungerne kan komme med i køkkenet. Der er et enkelt element som deler vandene når man taler arme riddere og det er om der skal være æg i. Jeg synes at opskriften med æg er god til en luksus morgenmad (French toast) og dem uden bliver mere karamelliserede og er måske mere dessertagtige. Prøv dig frem og find din yndlingsversion." - Jasmin Gabay
Hvis du bruger æg, piskes mælk og æg. Ellers kommer du bare mælk i en dyb tallerken.
Bland sukker og kanel og kom i en anden dyb tallerken
Vend brød skiverne i mælk og derefter i kanelsukker
Varm en stegepande op til middel varme, og kom lidt af smørret på
Steg dem gyldne på begge sider, og spis dem med lidt syltetøj eller vaniljeis hvis det skal være luksus
Ingredienser
Vejledning
Hvis du bruger æg, piskes mælk og æg. Ellers kommer du bare mælk i en dyb tallerken.
Bland sukker og kanel og kom i en anden dyb tallerken
Vend brød skiverne i mælk og derefter i kanelsukker
Varm en stegepande op til middel varme, og kom lidt af smørret på
Steg dem gyldne på begge sider, og spis dem med lidt syltetøj eller vaniljeis hvis det skal være luksus