Jasmin Gabays Rabarberkage

"Rabarber er i sæson, så de skal bruges! Der er jo tusind måder at lave en lækker rabarberkage på! For mig er det lækre syren som er så udtalt. Jeg har valgt denne kage fordi jeg synes at blandingen af den sprøde crumble, den bløde kage og de syrlige rabarber er helt perfekt!” - Jasmin Gabay
Pisk æg og sukker luftigt
Vend de tørre ingredienser i
Smelt smøret og vend det i
Kom det i en springform foret med bagepapir
Hak i det til det har samme konsistens som revet parmasan. Altså klumpet og løst
Hak dine rabarber
Vend dem i mel, så det lige dækker skiverne
Når dejen er kommet i springformen kommes de melovertrukne rabarber ovenpå (Man overtrækker dem med mel for at de ikke skal falde til bunds i dejen).
Derefter kommes den i en forvarmet ovn på 190 C i 30 min
Tag den ud og kom din crumble dej løst hen over, bag videre i 25 min
Tag ud af ovnen og stil til afkøling. Den her er både brand god lun eller helt kold dagen efter – Meget gerne med creme fraiche
Ingredienser
Vejledning
Pisk æg og sukker luftigt
Vend de tørre ingredienser i
Smelt smøret og vend det i
Kom det i en springform foret med bagepapir
Hak i det til det har samme konsistens som revet parmasan. Altså klumpet og løst
Hak dine rabarber
Vend dem i mel, så det lige dækker skiverne
Når dejen er kommet i springformen kommes de melovertrukne rabarber ovenpå (Man overtrækker dem med mel for at de ikke skal falde til bunds i dejen).
Derefter kommes den i en forvarmet ovn på 190 C i 30 min
Tag den ud og kom din crumble dej løst hen over, bag videre i 25 min
Tag ud af ovnen og stil til afkøling. Den her er både brand god lun eller helt kold dagen efter – Meget gerne med creme fraiche