Udskrivningsindstillinger:

Jasmin Gabays Rabarberkage

Mængde1 person

Dej
 200 g sukker
 200 g smør
 200 g mel
 1 tsk bagepulver
 2 æg
 1 nip salt
Crumble
 75 g mel
 75 g sukker
 75 g koldt smør
Rabarberfyld
 300 g rabarber
 2 spsk mel
Dej
1

Pisk æg og sukker luftigt

2

Vend de tørre ingredienser i

3

Smelt smøret og vend det i

4

Kom det i en springform foret med bagepapir

Crumble
5

Hak i det til det har samme konsistens som revet parmasan. Altså klumpet og løst

Rabarberfyld
6

Hak dine rabarber

7

Vend dem i mel, så det lige dækker skiverne

Samling
8

Når dejen er kommet i springformen kommes de melovertrukne rabarber ovenpå (Man overtrækker dem med mel for at de ikke skal falde til bunds i dejen).

9

Derefter kommes den i en forvarmet ovn på 190 C i 30 min

10

Tag den ud og kom din crumble dej løst hen over, bag videre i 25 min

11

Tag ud af ovnen og stil til afkøling. Den her er både brand god lun eller helt kold dagen efter – Meget gerne med creme fraiche