Luksus kartoffelmadder med friske asparges, knuste ærter og sennepsmayonnaise.

Bog: Vegetarisk Hverdag © FADL
Foto: Jesper Glyrskov
Hæld kogende vand over de frosne ærter, og lad det stå i 3-4 min.
Dræn ærterne for vand, og hæld olivenolie over. Knus dem med et piskeris eller en kartoffelmoser, til du har en grov mos. Krydr med salt og peber, og smag til med citronsaft
Bland mayonnaise med sennep, og smag til med salt og peber
Skyl og knæk bunde af asparges
Hæld kogende vand over aspargesene, lad dem trække i 4 min., og læg dem herefter i koldt vand
Skær kartofler i skiver, og halver aspargesene på langs
Smør lidt af ærtemosen på rugbrødet, og læg nogle skiver kartofler ovenpå. Krydr kartoflerne med salt og peber, og smør lidt sennepsmayonnaise ovenpå. Læg aspargesene på toppen, og pynt af med lidt rød basilikum
Ingredienser
Vejledning
Hæld kogende vand over de frosne ærter, og lad det stå i 3-4 min.
Dræn ærterne for vand, og hæld olivenolie over. Knus dem med et piskeris eller en kartoffelmoser, til du har en grov mos. Krydr med salt og peber, og smag til med citronsaft
Bland mayonnaise med sennep, og smag til med salt og peber
Skyl og knæk bunde af asparges
Hæld kogende vand over aspargesene, lad dem trække i 4 min., og læg dem herefter i koldt vand
Skær kartofler i skiver, og halver aspargesene på langs
Smør lidt af ærtemosen på rugbrødet, og læg nogle skiver kartofler ovenpå. Krydr kartoflerne med salt og peber, og smør lidt sennepsmayonnaise ovenpå. Læg aspargesene på toppen, og pynt af med lidt rød basilikum