Nøddefrikadeller

© kirstenskaarup.dk
Riv squash og kartofler. Læg dem i en fintmasket si og drys saltet på. Vend det godt ind i grøntsagerne.
Lad grøntsagerne afdryppe i sien en halv times tid.
Hak løg og hvidløg fint og svits dem i olien et par minutter.
Hak hasselnødderne fint.
Kom nødderne på panden med løgene og rist dem, til de er let gyldne.
Skyl grøntsagerne og pres så meget væde ud som muligt.
Rør løg og nødder i grøntsagerne sammen med rosmarin, havregryn, mel og fløde samt lidt salt og peber.
Rør farsen sammen. Den skal være temmelig fast. Tilsæt evt. flere havregryn. Smag farsen til.
Pres farsen godt sammen i skålen og lad den hvile 1/2-1 time.
Form ca. 10 frikadeller med hænderne og vend dem i soja- eller kikærtemel.
Steg frikadellerne gyldne på hver side i godt varm olie.










Ingredienser
Vejledning
Riv squash og kartofler. Læg dem i en fintmasket si og drys saltet på. Vend det godt ind i grøntsagerne.
Lad grøntsagerne afdryppe i sien en halv times tid.
Hak løg og hvidløg fint og svits dem i olien et par minutter.
Hak hasselnødderne fint.
Kom nødderne på panden med løgene og rist dem, til de er let gyldne.
Skyl grøntsagerne og pres så meget væde ud som muligt.
Rør løg og nødder i grøntsagerne sammen med rosmarin, havregryn, mel og fløde samt lidt salt og peber.
Rør farsen sammen. Den skal være temmelig fast. Tilsæt evt. flere havregryn. Smag farsen til.
Pres farsen godt sammen i skålen og lad den hvile 1/2-1 time.
Form ca. 10 frikadeller med hænderne og vend dem i soja- eller kikærtemel.
Steg frikadellerne gyldne på hver side i godt varm olie.