Jasmin Gabays Pandekagelagkage

Mængde6 personerForfatterJasmin GabayKategori

Du skal bruge

Pandekager
 300 g hvedemel
 195 g sukker
 9 æg
 6 lime, skal heraf
 7,50 dl kærnemælk
 195 g smør, smeltet
Jordbærmousse
 500 g friske jordbær
 1 dl sukker
 0,50 l fløde
 3 blade vegansk husblas

Sådan gør du

Pandekager
1

Bland mel og sukker, og pisk godt med alle æggene.

2

Smelt smørret på den pande, hvorpå pandekagerne skal steges.

3

Pisk det smeltede smør og fintrevet frisk limeskal i.

4

Pisk til sidst mælken i.

Jordbærmousse
5

Læg husblas i kold vand

6

Kog 250 g jordbær op med sukker og purér det med en stavblender

7

Kom den udblødte husblas i den varme masse og rør rundt til det er opløst og afkøl herefter

8

Pisk fløden

9

Skær 250 g af jordbærrene i skiver og dup dem, så de ikke er fugtige

10

Vend den afkølede jordbærmasse med fløden

Samling
11

Læg skiftevis pandekager, mousse og friske jordbærskiver i lag.

12

Lad den sætte sig, min. 1 time i køleskabet

Kage opskrifter

Ingredienser

Pandekager
 300 g hvedemel
 195 g sukker
 9 æg
 6 lime, skal heraf
 7,50 dl kærnemælk
 195 g smør, smeltet
Jordbærmousse
 500 g friske jordbær
 1 dl sukker
 0,50 l fløde
 3 blade vegansk husblas

Vejledning

Pandekager
1

Bland mel og sukker, og pisk godt med alle æggene.

2

Smelt smørret på den pande, hvorpå pandekagerne skal steges.

3

Pisk det smeltede smør og fintrevet frisk limeskal i.

4

Pisk til sidst mælken i.

Jordbærmousse
5

Læg husblas i kold vand

6

Kog 250 g jordbær op med sukker og purér det med en stavblender

7

Kom den udblødte husblas i den varme masse og rør rundt til det er opløst og afkøl herefter

8

Pisk fløden

9

Skær 250 g af jordbærrene i skiver og dup dem, så de ikke er fugtige

10

Vend den afkølede jordbærmasse med fløden

Samling
11

Læg skiftevis pandekager, mousse og friske jordbærskiver i lag.

12

Lad den sætte sig, min. 1 time i køleskabet

Pandekagelagkage