Reste-bolognese

Har du tomater og rodfrugter, der trænger til at blive brugt, så lav en lækker plantebaseret bolognesesovs. Ungerne vil elske den til pastaretterne eller frikadellerne.
Kog linser ca. 15 minutter. Afdryp dem.
Hak et stort løg og nogle fed hvidløg samt en bakke svampe. Svits dem i lidt olivenolie.
Tilsæt krydderurter efter smag
Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med løg og linser.
Riv de rodfrugter du har og kom dem i gryden. Lad det hele simre i 10 minutter. Smag til med salt, sukker og citronsaft.
Et drys kanel og spidskommenfrø forvandler sovsen til en mellemøstlig smagsoplevelse.
Sovsen kan fryses.
Ingredienser
Vejledning
Kog linser ca. 15 minutter. Afdryp dem.
Hak et stort løg og nogle fed hvidløg samt en bakke svampe. Svits dem i lidt olivenolie.
Tilsæt krydderurter efter smag
Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med løg og linser.
Riv de rodfrugter du har og kom dem i gryden. Lad det hele simre i 10 minutter. Smag til med salt, sukker og citronsaft.
Et drys kanel og spidskommenfrø forvandler sovsen til en mellemøstlig smagsoplevelse.
Sovsen kan fryses.