Udskrivningsindstillinger:

Torsdag: Pasta med reste-bolognese

Mængde4 personer

 100 g røde linser
 1 stort løg
 2 håndfuld bløde tomater (eller 1 dåse hakkede tomater)
 300 g rodfrugter (fx. pastinak, gulerod, beder, glaskål, persillerod, (blad)selleri)
 2 fed hvidløg
 1 bakke svampe
 oregano, timian merian, salvie etc.
 salt, sukker og citronsaft
 evt. kanel og spidskommen (stødt eller frø)
1

Kog linser ca. 15 minutter. Afdryp dem.

2

Hak et stort løg og nogle fed hvidløg samt en bakke svampe. Svits dem i lidt olivenolie.
Tilsæt krydderurter efter smag

3

Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med løg og linser.

4

Riv de rodfrugter du har og kom dem i gryden. Lad det hele simre i 10 minutter. Smag til med salt, sukker og citronsaft.

5

Et drys kanel og spidskommenfrø forvandler sovsen til en mellemøstlig smagsoplevelse.
Sovsen kan fryses.

Næringsfakta

personer 4